Anabolen kopen en informatie

Voordat je besluit om Anabolen te gaan kopen is het van belang dat je weet waar je aan begint. Het gebruik van anabolen steroïden kan je helpen om snel kracht en/of spiermassa op te bouwen. Maar wanneer je zonder de juiste informatie zomaar anabolen gebruikt kan dit leiden tot schade aan je lichaam.Wat zijn anabolen steroïde

Voordat we verder in gaan op het gebruik van anabolen proberen wij je eerst wat beter te informeren over wat anabolen steroïde nou eigenlijk zijn.

Anabolen zijn chemische varianten van het mannelijke testosteron, een hormoon wat ieder lichaam zelf aanmaakt. Testosteron helpt je lichaam om spiermassa op te bouwen en zorgt ervoor dat jongeren "geslachtsrijp" worden. Dit zie je in de pubertijd duidelijk ontstaan doordat jongens een zwaardere stem krijgen, overal haren krijgen en meer spieren ontwikkelen. Vrouwen produceren ook testosteron maar alleen in veel mindere mate zodat eventuele mannelijke kenmerken niet aanwezig zullen zijn.


Wat gebeurt er met je lichaam wanneer je anabolen gebruikt?

Onze spieren bestaan voor een groot gedeelte uit eiwitten. Anabolen (testosteron) zorgen er niet alleen voor dat je lichaam extra eiwitten aanmaakt maar remmen ook de afbraak van de eiwitten die zich al in de spieren bevinden. Door het gebruik van anabolen steroïde neemt dan ook de spiermassa toe. Verder hebben het gebruik van anabolen nog een groot voordeel. Ze stimuleren de aanmaak van rode bloedlichaampjes. Hierdoor kan je langer doorgaan met sporten en zo dus nog meer spiermassa opbouwen.


Te veel anabolen

Wij zien regelmatig mensen die te veel anabolen hebben gebruikt. Buiten dat dit slecht is voor je lichaam heeft een overdosering geen enkel effect en zal het de eventuele bijwerkingen alleen maar laten toenemen. Hou dus altijd de voorgeschreven dosering aan om schade aan je lichaam te voorkomen.


Anabolen injecteren of pillen?

Wanneer je anabolen pillen gebruikt is dit natuurlijk gemakkelijker. Jezelf injecteren met anabolen wordt door voor veel gebruikers als eng ervaren. Zodra je besluit dat je toch anabolen wilt gaan injecteren zal je merken dat dit effectiever is dan pillen. Pillen worden vaak extra genomen om zo anabolen te "stacken"

Let goed op zodra je wilt gaan injecteren. Zo hebben wij verschillende injectie kits beschikbaar. Om in een been spier te injecteren klik je hier en wanneer je op zoek bent naar een kit om in je bilspier te injecteren klik je hier.

Zorg er ook altijd voor dat de plek waar je wilt gaan injecteren goed schoon is. Wij raden aan om alcoholdoekjes te gebruiken om deze plekken extra te desinfecteren.


Welke anabolen heb ik nodig?

Dit is een vraag die wij bijna dagelijks krijgen. En natuurlijk ook een terechte vraag want je hebt tenslotte een doel voor ogen dat je wilt bereiken. Wanneer je anabolen wilt gaan gebruiken om meer spiermassa te op te bouwen heb je andere anabolen nodig dan dat je aan je uithoudingsvermogen wilt gaan werken.


Ik wil snel spiermassa opbouwen

Gebruik Anavar om snel spiermassa te kweken. Na de kuur met Anavar gebruik je Nolvadex of Clomid om je eigen natuurlijke testosteronproductie weer op gang te brengen.


Ik wil snel spiermassa en kracht opbouwen

Door het gebruik van Dianabol ontwikkel je snel kracht en spiermassa. Gebruik Nolvadex of Clomid om je eigen te testosteronproductie weer op gang te helpen.


Ik wil kracht opbouwen maar weinig spiermassa opwekken

Om dit te bereiken kan je een kuur starten met Proviron.


Ik wil kracht en lage massa opbouwen

Kijk eens naar Turinabol. Milder dan Dianabol en met minder bijwerkingen. Ook bij Turinabol is het van belang om je eigen testosteronproductie weer op gang te helpen met Nolvadex of Clomid.


Ik wil veel kracht opbouwen maar weinig spiermassa

Winstrol helpt je prima op weg om snel veel kracht op te bouwen. Gebruik Nolvadex of Clomid om je eigen testosteronproductie weer op gang te helpen.

Complete kuren

Om het je nog gemakkelijker te maken om een keuze voor een anabolenkuur te maken hebben wij alvast enkele kant en klare kuren voor je samengesteld. Klik hier om de complete kuren te bekijken.


Beginners kuren

Wij krijgen regelmatig vragen welke anabolen kuur je als beginner het beste kunt nemen. Op deze pagina hebben wij alvast een aantal kuren voor je samengesteld.

Oral Only kuren

Wil je niet injecteren maar ben je op zoek naar een anabolen kuur waarbij je alleen maar pillen hoeft in te nemen? Neem dan snel hier een kijkje en bekijk de door ons samengestelde Anabolen Kuren zonder te hoeven spuiten.


Wat is cutten met steroïden

Wanneer je met anabolen wilt gaan starten kom je al gauw de term Cutten tegen. Cutten met of tijdens een anabolen kuur houdt in dat je vetmassa verliest terwijl je ervoor zorgt dat je je spiermassa blijft behouden. Cutten wordt ook wel droogtrainen genoemd en wanneer je dit wilt doen is het van groot belang dat je extra goed let op je voedingspatroon. Wanneer je voedingspatroon tijdens je anabolenkuur niet juist op je kuur is afgestemd zul je nooit het beoogde eindresultaat kunnen bereiken.

Wanneer je vet wilt verliezen moet je ervoor zorgen dat er een calorietekort ontstaat. Je zult dus minder moeten eten dan dat je lichaam nodig heeft. Hierdoor is het vaak lastiger om je speirmassa en je spierkracht op peil te houden. Het is dus erg belangrijk dat je de juiste kuur opstart om te cutten en daarbij het juiste dieet gebruikt. Kijk hier verder naar onze cutting kuren.


Zijn er bijwerkingen bij het gebruik van anabolen?

Daar kunnen we heel kort over zijn...ja die zijn er. Het is niet zo dat de bijwerkingen zo zijn dat deze schadelijk zijn voor je lichaam. Wanneer je jezelf aan de voorgeschreven dosis houdt kan je prima anabolen gebruiken.


Bijwerkingen bij mannen

- Borstvorming

- Testikels kunnen kleiner worden

- Impotentie, onvruchtbaarheid en een vermindering van zaadcellen

- Vergroting van de prostaat


Bijwerkingen bij vrouwen

- Extra haargroei, baard en snor

- Lage en hese stem

- Vergroting van de clitoris


Bijwerkingen bij mannen en bij vrouwen

- Haaruitval

- Negatief effect op de werking van de schildklier

- Hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid

- Sneller geïrriteerd, prikkelbaar, futloos, lusteloosheid, depressief

- last van leerstoornissen

- Tijdens het gebruik heb je meer zin in seks maar na het gebruik juist weer wat minder.


Anabolen gebruik je dus niet zomaar. Voordat je er aan begint heb je goed nagedacht over de voor en tegens wanneer je gaat gebruiken en zorg je er voor dat je de voorgeschreven dosering niet overschrijd.


Wat staat er in de wet over Anabolen Steroïde

Het gebruiken van anabolen steroïde is in Nederland niet strafbaar. Wanneer de politie anabolen vindt worden ze wel in beslag genomen en vernietigd. Ook zie dat er op sportscholen regelmatig test worden afgenomen. Dit wordt niet zomaar gedaan maar uitsluitend bij personen die ervan verdacht worden anabolen te gebruiken. Het is niet ongebruikelijk dat je bij een positieve dopingcontrole geroyeerd wordt als lid van de sportschool.

In België krijg je een flinke boete wanneer er anabolen steroïde bij je aangetroffen worden. Ook gebeurt het wel eens dat de Belgische politie een sportschool binnenvalt om onaangekondigd dopingcontroles uit te voeren.


Anabolen kuur kopen of meer informatie?

Een anabolen kuur start je natuurlijk niet zomaar op. Op deze pagina hebben wij al veel informatie gegeven over hoe je een anabolen kuur kunt gebruiken en wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Natuurlijk snappen wij dat het erg veel informatie over anabolen is. Twijfel je ergens over of wil je nog meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.