Betalen met Bitcoins & iDeal

Betalen met iDeal

Sinds kort is het mogelijk om bij Anabolenspul.com te betalen met iDeal. Wanneer je voor iDeal betaling kiest staat het geld direct bij ons op de rekening en kunnen wij je bestelling nog sneller naar je toe sturen.


Betalen met Bitcoins

We zien dat steeds meer mensen gebruik willen maken van de mogelijkheid om met Bitcoins te betalen. Echter krijgen wij regelmatig vragen hierover en we hopen je met deze informatie op weg te kunnen helpen.

Bitcoin hebben de laatste jaren steeds meer aan populariteit gewonnen nadat na de bankencrisis van 2008 steeds meer behoefte begon te ontstaan naar een digitale munt. Het grote voordeel van betalen met Bitcoins is eigenlijk dat er geen gebruik wordt gemaakt van een derde partij wanneer je een betaling wilt doen. Je hebt dus geen banken meer nodig en je kunt dus direct een bitcoin betaling bij iemand anders op zijn rekening (wallet) doen.

De technologie die hierachter zit is de z.g.n. Blockchain. Een blockchain is een chronologische keten van transactiedata welke je achteraf niet meer kunt aanpassen. Voor Bitcoins geld dat iedere 10 minuten alle transacties gebundeld worden. Deze bundel wordt vervolgens aan de keten toegevoegd waardoor er een keten van blokken ontstaan (de blockchain).

Het grote voordeel van de blockchain is dat deze decentraal is opgeslagen. Eigenlijk betekend dit gewoon dat van de blockchain duizenden computers op de wereld zijn die een kopie van de transactiegeschiedenis opgeslagen hebben. Een groot voordeel hierbij is dat het vrijwel onmogelijk is om de blockchain plat te leggen. Een ander voordeel is dat de blockchain geen persoonlijke gegevens van de gebruiker opslaat. Het is dus volledig anoniem.

 

Afrekenen

Zoals je inmiddels wel gemerkt zult hebben is dat je bij ons ook met Bitcoins kunt betalen. Kies tijdens het afrekenen voor de optie “betalen met Bitcoins” en zodra je de bestelling hebt bevestigd verschijnt er onderaan de pagina het aantal bitcoins die je moet betalen, onze wallet code en een QR code. Wanneer je zelf al een wallet hebt kan je deze QR code scannen en kan je gelijk de Bitcoins overschrijven. Natuurlijk kan je ook onze wallet code kopiëren en plakken in je eigen wallet of bij een Bitcoin handelaar. 

 Betalen met iDeal

Nog niet iedereen heeft een bitcoin wallet of wil graag met iDeal betalen. Hiervoor heb je onze wallet code nodig en daarna ga je naar https://bitrush.nl .

Wanneer je bij Bitrush bent kopieer je onze wallet code bij Deposit adres, vul je bij bitcoin het aantal bitcoins in dat op onze afrekenpagina staat en kies je voor iDeal.

Doordat je ons bitcoinadres hebt ingevoerd weet onze website dat de betaling in gang is gezet. Doordat er gebruik wordt gemaakt van Blockchain kan het een tijdje duren voordat de transactie geslaagd is. Dit komt doordat de transactie in de blockchain wordt gezet waarvan er gelijk duizenden kopieën worden gemaakt en natuurlijk wordt er nog gecontroleerd of de transactie geslaagd is. Hier kan een behoorlijke tijd overheen gaan!

Zodra wij de bevestiging binnen hebben ontvang je automatisch een bevestiging dat de transactie geslaagd is. Wanneer de transactie niet geslaagd is “zweeft” de transactie nog in de Blockchain en zal deze worden teruggestort in je eigen wallet of wanneer je de Bitcoins via Bitrush hebt gekocht zal Bitrush het bedrag weer terug storten op je bankrekening.

 

Heb je nog vragen ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.