Cutting kurenNaast de orals only kuren en beginners kuren zijn de meeste kuren hieronder geschikt voor beginners.


Voordat we je een aantal kuren laten zien waar je mee kunt cutten is het eerst van belang dat je weet wat cutten nou eigenlijk betekend.

Wanneer je over cutten praat heb je het eigenlijk over een kuur waarbij je ervoor zorgt dat je extra vetmassa verliest zonder dat je spierkracht en spiermassa kwijt raakt. Deze kuren worden dan ook vaak genomen om met een perfect afgetraind lichaam te gaan showen.


Clenbuterol kuur

Clenbuterol is eigenlijk geen steroïde maar het activeert de receptoren die er op hun beurt weer voor zorgen dat het hart sneller gaat kloppen. Zodra het hart sneller gaat kloppen zal ook je lichaamstemperatuur hoger worden en zal de stofwisseling (metabolisme) versnellen.

Het nadeel van Clenbuterol is dat het na een tijdje niet meer zal werken. Je lichaam begint er aan te wennen. Wij raden je dus ook aan deze Clenbuterol kuur maximaal 2 weken achter elkaar te gebruiken. Wanneer je dit wilt kan je de Clenbuterol kuur 2 weken nadat je gestopt bent weer herhalen.

Zoals je ziet hebben wij hieronder een schema voor je gemaakt. Over het algemeen wordt er met 50 mcg per dag gestart maar wanneer je erg voorzichtig wilt zijn of wanneer je klein/licht bent kan je het beste beginnen met 25 mcg per dag waarna je deze dosis voorzichtig kunt gaan opbouwen.

Wanneer je bent gestart met deze kuur zulk je na verloop van tijd een gejaagd gevoel en een snellere hartslag krijgen. Dit zijn de effecten van een Clenbuterol kuur en hierdoor weet je dan ook gelijk dat de kuur zijn werk doet.


Clenbuterol kuur om te cutten

Dag 1-3 neem je 50 mcg Clenbuterol per dag.

Dag 4-6 neem je 75 mcg Clenbuterol per dag.

Dag 7-10 verhoog je de Clenbuterol naar 100 mcg per dag.

Dag 11-14 verhoog je nogmaals de Clenbuterol maar dan naar 125 mcg per dag

Na 14 dagen stop je 14 dagen met deze kuur en kan je vanaf dag 29 weer opnieuw beginnen.


Wat moet je voor deze kuur bestellen

Bestel 1 zak met Clenbuterol tabs waar je ongeveer 4 keer deze kuur kunt herhalen.


Extra informatie over deze kuur

Wanneer je tijdens deze kuur je eetlust wilt onderdrukken en zo het diëten gemakkelijker wilt maken kan je tijdens de gehele kuur Sibutramine (Reductil) innemen.


Anavar/Winstrol kuur

Wanneer je als beginnende gebruiker van anabolen op zoek bent naar een kuur om je spierkracht te vergroten, wat spiermassa op te bouwen en tegelijkertijd je vetpercentage wilt verlagen is deze Anavar/Wistrol kuur een prima keuze.

Anavar is een zeer milde vorm van anabolen waardoor je dus erg weinig last zult krijgen van eventuele bijwerkingen. Je kunt Anavar dan ook zonder veel risico's gebruiken. Anavar staat er ook om bekend dat het effect langdurig zichtbaar/merkbaar zal zijn. Anavar is ook mild voor de lever en kan dan ook prima met Winstrol gecombineerd worden.

Met Winstrol zorg je ervoor dat je relatief snel extra spierkracht opbouwt.

Dus ben jij op zoek naar een Cutting kuur om snel een lichaam op te bouwen waarmee je absoluut de show zult steken op het strand? Start dan in het voorjaar deze Anavar/Winstrol kuur op.


Anavar/Winstrol kuur om mee te cutten

Week 1 t/m 6 neem je dagelijks 50 mg Anavar en 40 mg Winstrol per dag.

Week 7 t/m 12 Neem je 20 mg Nolvadex per dag.


Wat heb je nodig voor deze kuur

3 x Winstrol, 2 x Anavar en 1 x Nolvadex.


Extra informatie over deze kuur

Wanneer je tijdens deze kuur je eetlust wilt onderdrukken en zo het diëten gemakkelijker wilt maken kan je tijdens de gehele kuur Sibutramine (Reductil) innemen.


Testosteron Propionate / Trenbolone Acetate / Masteron Propionate cutting kuur

Testosteron Propionate is een kortwerkende versie van Testosteron. Tevens heeft Test. Prop de eigenschap dat je als gebruiker minder vocht vast houdt dan wanneer je gewone Testosteron zou gebruiken. Deze Testosteron is kortwerkend en moet dan ook om de dag gebruikt worden.

Zodra je Testosteron combineert met Trenbolone ontstaat er een zeer sterke Sterke combinatie van chemische stoffen die de ontwikkeling en het behoud van mannelijke eigenschappen bevorderd. (Androgene combinatie). Wanneer je ook nog Masteron Propionate hier aan zou toevoegen wordt de androgene combinatie nog extra versterkt. Masteron Propionate bindt zich tevens aan het aromatase enzym waardoor de Testosteron niet kan aromatiseren naar oestrogeen.

Wanneer je deze kuur gebruikt zal je geen last hebben dat je vocht vast zult houden en zal er ook geen borstvorming (gynecomastie) ontstaan. Hoe er wel rekening mee dat je deze sterke kuur moet injecteren. Daardoor is deze kuur niet echt geschikt voor beginners.

Neem na deze kuur een nakuur met Nolvadex om te zorgen dat je eigen testosteron productie weer op gang gebracht zal worden.


Gebruik deze kuur als volgt

Week 1 t/m 6 injecteer je 100 mg/eod Testosteron Propionate, 100 mg/eod Trenbolone Acetate en 100 mg/eod Masteron Propionate per dag.

Week 7 t/m 10 neem 20 mg Nolvadex per dag.


Wat moet je voor deze kuur bestellen

3 x Testosteron Propionate

3 x Trenbolone Acetate

3 x Masteron Propionate

1 x Nolvadex


Extra informatie over deze kuur

Eventueel kan je de Masteron Propionate vervangen door Winstrol tabs of injecteerbare Winstrol.