Meer kopen
  • Dianabol kopen zonder recept

Dianabol kopen

Dianabol


Werkzame periode6 tot 8 uur
ToedieningPillen
Dosis20 tot 50 mg/dag, voor vrouwen 5 tot 10 mg/dag
AcneMogelijk, zeker bij hogere doses
WaterretentieJa
Hoge bloeddrukJa
Beschadiging leverJa
AromatiseringJa
DHT conversieNee
Onderdr. hormoonprod.Ja, vooral bij hogere doses en lange kuren


Extra

Dianabol is een van de beste steroïden voor explosiviteit en spiermassa. In de tijd van Larry Scott, Arnold Schwarzenegger en Frank Zane werd het veelvuldig gebruikt door bodybuilders, vaak in combinatie met testosteron, hoewel de genomen doseringen toen veel lager waren dan nu.


Werking van Dianabol

Dianabol werkt licht via de androgeenreceptor en heeft daardoor een beperkte invloed op je hormoonhuishouding. Het heeft een grote invloed op de eiwitsynthese in je lichaam, bevordert het herstellen van het glycogeengehalte na de training en vergroot de spierkracht op een zeer directe manier. Omdat ook deze (doorgaans) orale steroïde gemodificeerd is om opname door de lever te overleven is het behoorlijk giftig voor de lever, daarom mag dit middel maar voor korte tijd gebruikt worden. Methandrostenolone aromatiseert sterk, waardoor de gebruiker last kan krijgen van bijwerkingen ten gevolge van oestrogeen, daardoor is het niet geschikt voor een cutkuurDianabol is niet geschikt voor duursporters omdat het de celademhaling en het aantal rode bloedlichaampjes vermindert.


Gebruik van Dianabol

Omdat Dianabol snel spiermassa en kracht geeft en in kleine mate via de androgeenreceptor werkt en dus niet met andere stoffen om deze receptor concurreert, is het zeer geschikt om een kuur met langwerkende produkten te kickstarten. Hier wordt het dan ook veelvuldig voor gebruikt. De eerste 4-6 weken van de kuur kan 20 tot 40 mg dianabol per dag genomen worden. Dianabol kan ook alleen genomen worden en in combinatie met Primobolan of Winstrol. Dan is 20 tot 40 mg dianabol voor 6 tot 8 weken normaal. Omdat dianabol zo giftig is voor de lever kan het beter niet voor langere tijd genomen worden. Om de bijwerkingen ten gevolge van aromatisering naar oestrogeen te remmen kan Nolvadex of zelfs Arimidex bij de dianabol genomen worden. Een nakuur met Nolvadex of Clomid is nodig om de natuurlijke aanmaak van testosteron te helpen opbouwen.


Bijwerkingen van Dianabol

Mogelijke bij werkingen zijn acne en vette huid, hoge bloeddruk, vasthouden van water, prostaathypertrofie. Ook kunnen bij hogere doses en/of lange kuren de testikels tijdelijk krimpen. Verder kan gynecomastie voorkomen, vooral bij gevoelige individuen. Sommige mensen kunnen last hebben van toename van het lichaamshaar en uitvallen van het hoofdhaar. Bij vrouwen kan vermannelijking optreden.Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht      Goed
Captcha

Dianabol kopen

  • Model: 11972
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Meer kopen...Meer korting

AantalPrijsKorting
5+€33,25-5%
10+€31,50-10%
20+€29,75-15%
  • €35,00

  • Excl. BTW: €35,00

Gerelateerde producten

Test. Enanthate

Test. Enanthate

Werkzame periodeTestosteron Base: < 24 uur..

€35,00Excl. BTW: €35,00

Test. Base TNE

Test. Base TNE

Werkzame periodeTestosteron Base: < 24 uur..

€35,00Excl. BTW: €35,00

Genotropin (Somatropin) 12mg 36iu Pfizer

Genotropin (Somatropin) 12mg 36iu Pfizer

Waarvoor wordt genotropin gebruikt?_Gennotropin is..

€350,00Excl. BTW: €350,00

Clonazepam 2mg

Clonazepam 2mg

2mg 100tabs  Zie bijsluiter CLONAZEPAM 2mgCl..

€90,00Excl. BTW: €90,00

Clomifene (Clomid)

Clomifene (Clomid)

Clomid is het nakuurmiddel bij uitstek dat de eige..

€35,00Excl. BTW: €35,00

Tags:dianabol,orals

Betalen met iDeal

Als laatste bekeken

Dianabol

Dianabol

Werkzame periode6 tot 8 uurToedieningPillenDosis20..

€35,00Ex Tax: €35,00