Meer kopen
  • Diazepam 10mg kopen zonder recept

Diazepam 10mg kopen

Diazepam 10mg

1. WAT IS DIAZEPAM CF EN WAARVOOR WORDT HET GEBRUIKT Diazepam is een benzodiazepine en heeft een rustgevende, versuffende, slaapverwekkende, angstwerende en stuipenonderdrukkende werking. Het middel wordt gebruikt bij de behandeling van angst en spanning, slaapstoornissen, spierkrampen, als ondersteunende behandeling bij stuipen en bij ontwenningsverschijnselen na het acuut staken van alcoholgebruik. Diazepam en andere benzodiazepinen mogen alleen worden gebruikt als de aandoening ernstig is en als de patiënt er ernstig onder lijdt en als gevolg daarvan in zijn of haar functioneren wordt belemmerd.

2. WAT U MOET WETEN VOORDAT U DIAZEPAM CF INNEEMT


Neem Diazepam CF niet in:

• als u allergisch (overgevoelig) bent voor diazepam, voor één van de andere bestanddelen van Diazepam CF, of voor andere benzodiazepinen

• als u ernstige problemen heeft met uw ademhaling of longen

• als u ernstige problemen heeft met uw lever

• als u lijdt aan myasthenia gravis, een ernstige spierziekte die gepaard gaat met spierslapte

• als bij u tijdens de slaap zo nu en dan de ademhaling plotseling even stilvalt (slaapapneu).

Wees extra voorzichtig met Diazepam CF


Wanneer sprake is van acute vergiftiging door alcohol, slaapmiddelen, pijnstillers of geneesmiddelen tegen psychische en psychiatrische aandoeningen zal de arts u diazepam alleen na zorgvuldige afweging voorschrijven. Bij langdurig gebruik zullen mogelijk uw bloed en leverfunctie worden gecontroleerd. Wanneer diazepam herhaald en langdurig wordt gebruikt, dan kan het effect van het middel minder sterk worden. Er is een risico dat u lichamelijk of psychisch afhankelijk wordt van dit geneesmiddel (verslaving). Dit risico is al aanwezig bij gebruik van lage doseringen en het wordt groter bij hogere doseringen en bij een langere duur van de behandeling. Het risico is nog verder vergroot bij patiënten die verslaafd zijn of verslaafd zijn geweest aan alcohol of aan andere middelen.  Nadat iemand aan diazepam is verslaafd geraakt, kan plotseling stoppen met het innemen tot onthoudingsverschijnselen leiden. Deze kunnen bestaan uit hoofdpijn, spierpijn, extreme angst, spanning, rusteloosheid, verwardheid en geïrriteerdheid. In ernstige gevallen kunnen patiënten na plotseling stoppen met innemen hun vertrouwde omgeving of hun eigen lichaam als vreemd, onecht of niet vertrouwd ervaren. Ook kunnen zij last krijgen van overgevoeligheid voor licht, geluid en aanraking, een doof gevoel en tintelingen in armen en benen, waarneming van dingen die er niet zijn (hallucinaties) en epileptische aanvallen. Na het stoppen met het gebruik van diazepam kunnen de angstgevoelens waarvoor diazepam oorspronkelijk werd voorgeschreven gedurende enige tijd in versterkte mate terugkeren; dit wordt ‘rebound-angst’ genoemd. Bij rebound-angst kunt u ook last krijgen van stemmingswisselingen en rusteloosheid.

Geheugenverlies kan enkele uren na inname van diazepam optreden; de kans hierop is het grootst bij personen die minder dan 7 tot 8 uur per nacht slapen. Vooral bij kinderen en oudere patiënten kan in plaats van slaperigheid juist een tegenstrijdige reactie vaker optreden; dit uit zich in onrust, opwinding, prikkelbaarheid, woedeaanvallen en waanvoorstellen; als dergelijke verschijnelen optreden dient u uw arts waarschuwen (paradoxale reacties bij benzodiazepinen). Diazepam mag door kinderen alleen worden gebruikt wanneer dat volgens de arts strikt noodzakelijk is. Bij ouderen en bij patiënten met chronische ademhalingsproblemen zal de arts een lagere dosering voorschrijven. Bij patiënten met psychische of psychiatrische aandoeningen wordt diazepam alleen als extra middel voorgeschreven.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht      Goed
Captcha

Diazepam 10mg

  • Model: 6855
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Meer kopen...Meer korting

AantalPrijsKorting
5+€52,25-5%
10+€49,50-10%
20+€46,75-15%
  • €55,00

  • Excl. BTW: €55,00

Gerelateerde producten

Lorazepam kopen 2,5mg

Lorazepam kopen 2,5mg

Lorazepam 2,5mgLet op..Wij zijn afhankelijk wat ..

€65,00Excl. BTW: €65,00

Temazepam

Temazepam

Temazepam behoort tot de groep medicijnen ben..

€65,00Excl. BTW: €65,00

Clonazepam 2mg

Clonazepam 2mg

2mg 100tabs  Zie bijsluiter CLONAZEPAM 2mgCl..

€90,00Excl. BTW: €90,00

Tags:diazepam,10mg,orals

Betalen met iDeal

Als laatste bekeken

Diazepam 10mg

Diazepam 10mg

1. WAT IS DIAZEPAM CF EN WAARVOOR WORDT HET GEBRUI..

€55,00Ex Tax: €55,00