Banner
Meer kopen......
  • Temazepam kopen zonder recept

Temazepam

Temazepam behoort tot de groep medicijnen Benzodiazipinen. Deze groep medicijnen kun je verdelen in 2 subgroepen , de lang werkende en de kort werkende Benzdiazipinen. Temazepam behoort tot de kort werkende groep net zoals Zolpidem en Zopicon. Temazepam wordt vaak voorgeschreven wanneer iemand moeilijk in slaap kan komen. Ben je juist op zoek aar een middel om langer door te slapen ? Ga dan naar Diazepam, Oxazepam of Lorazepam. Het voordeel van Temazepam is dat er bij het gebruik van een lage dosering de volgende dag vrijwel geen nawerking is.

Dosering

Bij volwassenen is het raadzaam om 10 - 20 mg. per dag te gebruiken. In uitzonderlijke gevallen wordt daar wel eens vanaf geweken tot maximaal 30 tot 40 mg per dag. Neem de dosering Temazepam uiterlijk 30 minuten voordat je gaat slapen met voldoende water in.

Bij ouderen is het gebruikelijk om een dosering van 10 mg te gebruiken. In uitzonderlijke gevallen wordt daar wel eens vanaf geweken en wordt de dosering verhoogt tot 20 mg. per dag. Neem de Temazepam uiterlijk 30 minuten voor het slapen gaan in met voldoende water.

Normaal gesproken wordt er bij een behandeling met Temazepam een recept voorgeschreven van 14 dagen. Het is niet raadzaam om langer dan 4 weken elke dag Temazepam te gebruiken.

Bijwerkingen

Er zijn door de jaren heen voldoende studies geweest over het gebruik van Temazepam. Uit deze studies zijn een aantal bijwerkingen naar voren gekomen die belangrijk zijn om te weten.

Zodra je begint met het slikken van de Temazepam kan je een afvlakking van je gevoel ervaren, jezelf overdag slaperig voelen, verwardheid of hoofdpijn hebben. In sommige gevallen komt het voor dat je last krijgt van spierzwakte, dubbel zien en moeheid. In de loop van de tijd kan je last krijgen van maag en darmstoornissen, extra eetlust, gewichtstoename, een verminderde libido, depressie en wat huidirritaties.

Hou alle bijwerkingen goed i de gate en wanneer deze te erg aanwezig zijn neem dan contact op met je huisarts.

Lees hier de bijsluiter.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Temazepam bestellen zonder recept

  • Model: Tema
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €55,00

  • Excl. BTW: €55,00

Quantum korting

AantalPrijsKorting
5+€52,25-5%
10+€49,50-10%
20+€46,75-15%

Beschikbare opties:


0 beoordeling(en) / Geef beoordeling


Gerelateerde producten

Genotropin (Somatropin) 12mg 36iu Pfizer

Genotropin (Somatropin) 12mg 36iu Pfizer

Waarvoor wordt genotropin gebruikt?_Gennotropin is een recombinant menselijk groeihormoon (ook wel s..

€350,00 Excl. BTW: €350,00

Lorazepam kopen 2,5mg

Lorazepam kopen 2,5mg

Lorazepam 2,5mg WAARVOOR WORDT LORAZEPAM GEBRUIKT?Lorazepam behoort tot de groep van geneesmid..

€65,00 Excl. BTW: €65,00

Methylfenidaat 10mg

Methylfenidaat 10mg

10mg 30tabsZie hier de bijsluiter van Methylfenidaat..

€70,00 Excl. BTW: €70,00

Tags: temazepam, 10mg, orals